$show=/p/animatie.html$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Nieuws & Events_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

Animatie voor volwassenen_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$show=home

Eindejaarsfeesten in combinatie met animatie

De eindejaarsfeesten noemen velen de gezelligste tijd van het jaar. Dit in combinatie met de juiste animatie geeft het zeker een goede match.
Sinterklaas - Sint Maaarten - Kerstperiode - Kerstman - Nieuwjaarsrecepties ze zitten allemaal in de groep eindejaarsfeesten.
Voor alle soorten eindejaarsfeesten heeft Fun & Design iets in het gamma zitten wat zeker uw evenement naar een hoger niveau zal tillen.

Voor het evenement Sinterklaas hebben we zeker onze waarde al bewezen bij verschillende klanten zoals M2 Shoppingcentrum - JBC Maasmechelen - ...

Een greep uit onze sinterklaasanimatie:

Acte de Présence van Sinterklaas:

Had u graag Sinterklaas willen uitnodigen bij u thuis, op school, uw vereniging of bedrijf? Ieder jaar maakt deze kindervriend zijn opwachting om de brave kinderen te belonen voor hun goed gedrag en stoute kinderen terecht te wijzen. De Sint kan hier vergezeld worden door veerschillende zwarte pieten: ambiance piet, daanspiet, goochelpiet, snoepgoedpiet,...

Sinterklaas


Show Piet is zenuwachtig: 

Deze sinterklaasshow is een knotsgekke interactieve show met spel en goochelen waarbij de kinderen actief in betrokken worden. Zowel zwarte Piet als Sinterklaas zijn zeer actief aanwezig in de show.
Zwarte Piet gaat samen met de kinderen goochelen en wil dit aan Sinterklaas laten zien maar alles lijkt te mislukken en dan roep Sinterklaas de hulp in van de kinderen. Als snel zien we dat met de hulp van de kinderen de goocheltrucs toch lukken en dit tot groot plezier van de kinderen.
Na de show kunnen de kinderen nog allemaal tot bij Sinterklaas komen om hem persoonlijk hun verlanglijstje teoverhandigen.

Sinterklaas animatie


Pietendisco-show: 

De Zwarte Pieten Disco is zeer geschikt om als opwarmer voor het Sinterklaasbezoek te worden ingezet..
Tijdens de Zwarte Pieten Disco leren de Zwarte Pieten de kinderen leuke dansjes aan die ze dan aan Sinterklaas kunnen laten zien als hij aankomt.
Maar ook ander leuke hits knallen er door de speakers. Zo horen de kinderen snel hits van K3- Armin Van Buren, maar ook de bekende dansjes zoals La Macarena, de vogeltjesdans zullen worden aangeleerd.
De Zwarte Pieten Disco kan met verschillende Pieten worden gebracht, maar kan ook enkel door danspiet alleen worden opgevoerd. Deze disco is zeer leuk en interactief. waarbij de kinderen zeker actief worden betrokken.
Op het einde van de disco zal danspiet Sinterklaas verwelkomen en hem helpen bij het uitdelen van de nodige geschenken.

Zwarte Pietendisco


Pietendak: 

Op het pietendak kunnen de kinderen ervaren hoe moeilijk het is om over een echt dak te lopen, ze wanen zich heel even op de enige echte pietenschool.Ze moeten daklopen, pakjes in de schoorsteen werpen en schoentjes vullen. Als ze dit allemaal tot een goed einde brengen krijgen ze een heus pietendiploma ondertekend en afgestempeld door de Sint.

Sinterklaas animatie



Voor meer informatie in verband met sinterklaasanimatie kan u hier het contactformulier invullen.Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Een greep uit onze kerstanimatie

Acte de Présence van de kerstman:

had u graag de kerstman uitgenodigd op uw event of kerstfeest? Ieder jaar maakt de kerstman zijn opwachting op verschillende plaatsen om iedereen een gelukkige kerst te wensen en hun een echt kerstgevoel te geven. De kerstman kan hier vergezeld worden door verschillende Elfjes zoals het zingende elfje, de ondeugende elf, ...

kerstman



Kerstman met kleine slede: 

De kerstman zal op uw evenement aanwezig zijn met een kleine mini slede waar hij voor de kinderen en de volwassen iets lekkers in heeft verborgen. Hij zal leuke gespreken aangaan met de gasten en polsen of alles op schema is voor het kerstfeest.

bezoek kerstman


Kerstman met grote slede:

De kerstman zal rondrijden in een super deluxe arreslee. Hij zal zo iedereen een zalige kerst wensen en misschien geeft hij hier ook al een leuk cadeautje weg. Hij zal zeker een leuk en gezellig gesprekje aangaan met de aanwezige bezoekers op uw evenement.
Hier bestaat er ook de mogelijkheid dat de kerstman wordt vergezeld door een elfje.


Voor meer informatie in verband met kerstanimatie kan u hier het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Entertainment op nieuwjaarsrecepties:

Een nieuwjaarsreceeptie kan door verschillende instanties worden georgaaniseerd, bedrijven, gemeenten, sportclubs, families,... De bedoeling is hier overal gelijk, gezellig samen zijn en zo iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar over te maken. 
Organiseert u een heuse nieuwjaarsreceptie dan kan Fun en Design hierin zeker een goede partner zijn.

De inkom op een nieuwjaarsreceptie mag iets meer zijn? 

Walking Light Tables: 

De Walking Light Tables zijn een echte eyecather. Het tafelblad kan oplichten in alle kleuren. De personages in de walking light tables zorgen ervoor dat de arriverende gasten op gepaste manier hun drankje krijgen aangeboden.

Les Rois du Soleil: 

Uw gasten zullen onder de indruk zijn van deze twee charmante verschijningen. Ze zullen uw gasten op gepaste wijze ontvangen en naar de plaats van de receptie begeleiden. Dit is een zeer indrukwekkende visuele act.


Entertainment op de receptie zelf is een optie?

Carte Blanche: 

Carte Blanche wilt zeggen dat er verschillende typetjes uw evenement zullen bezoeken, De typetjes worden samen met de klant besproken zodat wij op zoek kunnen gaan welk typetjes het beste zal passen op de nieuwjaarsreceptie. Als er in thema's wordt gewerkt zal ons team hier zeker rekening me houden.
Carte Blanche is een alles omvattende animatie te boeken vanaf 2 uur met mogelijkheid van bijboeking per uur. Deze animatie heeft zeker al zijn dienst bewezen op verschillende bedrijfsfeesten, personeelsfeesten.

Voor meer informatie in kader van entertainment op een nieuwjaarsreceptie kan u hier het contacformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Op zoek naar kinderanimatie op uw nieuwjaarsreceptie? 

Ook hier kunnen wij een helpende hand zijn gaande van ballonkunstenaar tot kindergrime of glittertattoo's. Wenst u hier informatie over neem dan zeker contact op via het contactformulier

$show=/2019/03/volwassenenanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/03/kinderanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/02/seizoensgebonden.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/03/bedrijfsanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/04/carte-blanche.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/onze-klanten.html

Kinderanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Seizoensgebonden_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Volwassenenanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Bedrijfsanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

animatie,4,bedrijven,30,faq,24,in de kijker,9,kinderen,17,nieuws,214,nieuwsbrief,15,seizoensgebonden,24,typetjes,9,volwassenen,18,
ltr
item
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn: Eindejaarsfeesten in combinatie met animatie
Eindejaarsfeesten in combinatie met animatie
kinderanimatie, sinterklaasfeest, kerstman inhuren, bedrijfsfeest, animatie eindejaarsfeesten
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIA-j-SPRsdmeNJDhOapV8jFGM4lxDCOpK1y55eQ065OTzLJ2-9XGnSBAU7jJzmkbEaCYm1xiJKzdLaziQCN6lQd2dY4h1_n0-Z3fbHp9LINc_SW9XH1l_mT4LUKxEcn-wPOhhY8tsylYB/s640/Naamloos.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIA-j-SPRsdmeNJDhOapV8jFGM4lxDCOpK1y55eQ065OTzLJ2-9XGnSBAU7jJzmkbEaCYm1xiJKzdLaziQCN6lQd2dY4h1_n0-Z3fbHp9LINc_SW9XH1l_mT4LUKxEcn-wPOhhY8tsylYB/s72-c/Naamloos.jpg
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn
https://www.funendesign.be/2019/11/eindejaarsfeesten-in-combinatie-met-animatie.html
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/2019/11/eindejaarsfeesten-in-combinatie-met-animatie.html
true
1207027837249310430
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekrsultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart Apri Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy