$show=/p/animatie.html$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Nieuws & Events_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

Animatie voor volwassenen_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$show=home

Tips voor een spetterende nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsborrel

Wat gaat de tijd toch snel, het jaar is weer bijna voorbij en het nieuwe jaar staat weer voor de deur! 
We mogen wel zeggen dat 2022 net als de 2020 en 2021 weer een bewogen jaar was.  Maar wat is leuker om de plannen van het jaar 2023 te delen met collega's, buurtbewoners, clubleden, ...
Een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel is 
de ideale manier om het nieuwe jaar te beginnen.

 Hoe organiseer je nu een unieke nieuwjaarsreceptie?

Begin tijdig met de organisatie

Door tijdig te beginnen met de organisatie is de kans groter dat bv. de event locatie, animatieacts, liveband of traiteur nog vrij zijn op de dag wanneer u de nieuwjaarsreceptie wilt organiseren. 
Tip! Weet dat je het nieuwe jaar kan inzetten tot en met 31 januari. 
Best is er daarom tijdig aan te beginnen en zo snel mogelijk een datum vast te leggen om dan op zoek te gaan naar de geschikte locatie.
Nieuwjaarsdrinks van gemeenten en steden worden bij voorkeur georganiseerd op een dorps- of kerkplein. 

Ga voor een leuk thema

Een feest met een bepaald thema heeft niet dat steriel karakter. Daarom kiezen steeds meer mensen en organisaties ervoor om hun feest een bepaald thema te geven. Dit zorgt voor een unieke sfeer op de Nieuwjaarsdrink of Nieuwjaarsborrel. Themafeesten zorgen steeds voor onvergetelijke momenten.
 
Eens het thema gekozen is  kan er worden overgegaan tot het bestellen en huren van de decoratie en de  nodige materialen die passen bij het gekozen thema.
Neem zeker contact met ons op als u vragen heeft bij mogelijke them's. Wij zullen er dan voor zorgen dat er extra inhoud wordt toegevoegd om het plaatje compleet te maken.

Start met een leuke inkom-act

The Light Tables

The walking Light Tables - zeer unieke inkomact.

Met de light Tables heb je een inkomact die altijd aanslaat. De twee personages in de tafel zullen de arriverende gasten op een gepaste manier het welkomstdrankje aanbieden. Het tafelblad kan in verschillende kleuren oplichten, De personages zullen steeds de juiste kleur van tafelblad oplichten en dit na samensprak met de klant.
Deze act is inzetbaar op alle soorten events.

Jos en Jos -professionele verwelkomers

Jos en Jos - 2 ludieke typetjes overal inzetbaar

Jos en Jos zullen de gasten van de nieuwjaarsreceptie op een gepaste manier ontvangen en ze begeleiden naar de inkom. Ook zullen Jos & Jos iedereen nog een geweldig Nieuwjaar toewensen en dit natuurlijk met een vleugje humor, want lachen doet lachen.

Les Rois du Soleil 

Les Rois Du Soleil - perfecte inkomact, zeer visueel

Deze twee zonnekoningen zullen uw gasten op een gepaste manier ontvangen en ze dan ook het nieuwe jaar inloodsen. Deze act is zeer geschikt in een Venetiaans thema.

Eten en drinken

Catering is ook zeer belangrijk op een receptiewant als de drank en het eten slecht zijn, zullen de gasten dit onthouden. Daarom is een goede catering een belangrijke item wat niet vergeten mag worden. Denk van tevoren goed na over wat u uw gasten gaat aanbieden.  Gaat u enkel voor hapjes, kiest u voor een foodtruck of is het een heus diner. 
Als de Nieuwjaarsdrink doorgaat in een feestzaal zal deze voor de nodige catering zorgen. Kiest u eerder voor een evenement op bedrijfslocatie of op een gemeentelijk of stadsplein, neem dan catering zeker mee in uw voorbereiding. Mogelijk thema hier is "foodtruckfestival"
Bedenk ook vooraf of je wel of geen alcohol gaat schenken. Je wilt immers dat je collega's veilig thuiskomen. Geen alcohol schenken op je nieuwjaarsfeest? Kies dan bv. voor een echte barista-koffiebar.

Creëer sfeer met muziek

Stilte op uw receptie is sfeer dodend. Daarom raden we je aan om altijd muziek af te spelen. Misschien is het een playlist, maar sfeer wordt beter overgebracht door het inschakelen van live muziek door bv. een coverband of kiest u eerder voor een saxofoonspeler die samen met de DJ een losse sfeer brengt. Bij deze laatste past zeker het thema "IBIZA". 
Een groep als The Eminens, de vierkante meter,...zullen de sfeer brengen met hits van vroeger en nu. 
In plaats van een band kun je ook beroep doen op een DJ, die bij de receptie zorgt voor loungemuziek.

Een speech? Maak hem luchtig en humoristisch

Als bedrijf, stad of gemeente houdt u een nieuwjaarsreceptie omdat u terug wilt kijken op het afgelopen jaar en vooruit wilt kijken naar het komende jaar. Collega's of inwoners horen tijdens het gesprek wat vorig jaar goed ging en zijn gemotiveerd om het in het nieuwe jaar weer goed te doen. Zorg er in ieder geval voor dat de toespraak luchtig, interessant en humoristisch is. Uw gasten zullen geen saaie monoloog verwachten. Niemand luistert ernaar. Houd de toespraak dus feestelijk en positief. 
Geen spreekervaring? Laat de toespraak presenteren door Jos & Jos de professionele Moderatoren met een hoekje af. Ze zorgen voor een serieuze toespraak overgoten met de nodige humor.

Jos en Jos - professionele moderatoren met een hoekje af

Zorg voor een avondvullend programma

Maak er natuurlijk een superfeest van en zorg in kader van het thema voor extra randanimatie. dit kan perfect door het inzetten van onze typetjes.
Door het inzetten van typetjes wordt het ijs snel gebroken en zie je veel lachende bezoekers. De typetjes zullen ervoor zorgen dat de gasten zich snel thuis voelen op uw Nieuwjaarsdrink.
Onze typetjes zorgen altijd voor de nodige sfeer zorgen.

Organiseren jullie een Nieuwjaarsdrink of nieuwjaarsborrel en zijn jullie nog op zoek naar gepaste invulling voor dit evenement? Neem dan nu contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. 

knop offerte aanvraag Fun & Design


 

 

$show=/2019/03/volwassenenanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/03/kinderanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/02/seizoensgebonden.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/03/bedrijfsanimatie.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

$show=/2019/04/carte-blanche.html$type=two$h=180$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/onze-klanten.html

Kinderanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Seizoensgebonden_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Volwassenenanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Bedrijfsanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

animatie,4,bedrijven,30,faq,24,in de kijker,9,kinderen,17,nieuws,214,nieuwsbrief,15,seizoensgebonden,24,typetjes,9,volwassenen,18,
ltr
item
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn: Tips voor een spetterende nieuwjaarsreceptie
Tips voor een spetterende nieuwjaarsreceptie
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij-qM9-RBytKF-ok08TyYAPoQjUqYbfrCL2jRVIP_cD2Jn1Rk9744krbpH9pwNFyE4LPs_m7x8J7YSEqXwHh6NoSN5DMcovLeB0hPK2b9wnhGjj2DwwJe1ymCnZDgY_yWQeKNx67mbw9YjU-DKsWgWQ85AX3oSInBvzgtn-kYSPAm_HkDYHmzeqFmMmw/w640-h428/pexels-cottonbro-studio-3171837.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij-qM9-RBytKF-ok08TyYAPoQjUqYbfrCL2jRVIP_cD2Jn1Rk9744krbpH9pwNFyE4LPs_m7x8J7YSEqXwHh6NoSN5DMcovLeB0hPK2b9wnhGjj2DwwJe1ymCnZDgY_yWQeKNx67mbw9YjU-DKsWgWQ85AX3oSInBvzgtn-kYSPAm_HkDYHmzeqFmMmw/s72-w640-c-h428/pexels-cottonbro-studio-3171837.jpg
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn
https://www.funendesign.be/2022/11/Tips-voor-een-spetterende-Nieuwjaarsreceptie.html
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/2022/11/Tips-voor-een-spetterende-Nieuwjaarsreceptie.html
true
1207027837249310430
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekrsultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart Apri Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy