$show=/p/animatie.html$type=grid$c=5$m=0$sn=0$rm=0

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Nieuws & Events_$type=three$h=200$c=3$au=0$cm=0$show=home

Animatie voor volwassenen_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$show=home

Ideeën voor een geweldig personeelsfeest

Animatie personeelsfeest

Een jaarlijks evenement bij bedrijven waar werknemers steeds naar uitkijken is wel het personeelsfeest. Hier wordt samen met de directie en de werknemers geklonken op bv. het nieuwe jaar of  om de werknemers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.  Op een personeelsfeest zullen werknemers en directie zich op op een andere wijze leren kennen. Op een personeelsfeest ontmoet men zich op een luchtigere manier. sommige bedrijven maken er ook een heus familiefeest van en nodigen ook de partners en de kinderen mee uit. Zo krijgen de partner en kinderen ook een heel ander beeld van het bedrijf. Vele bedrijven zien het nut niet in van een personeelsfeest, maar weet dat je werknemers de kans geeft om een betere band op te bouwen met elkaar waarbij ook het bedrijf  baat bij heeft.

Meer gemotiveerde werknemers na een personeelsfeest

Door een personeels- of bedrijfsfeest te organiseren laat je de werknemers een blijk van waardering zien. Je kan ze dan bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.  Waardering krijgen is een van de gangmakers van motivatie.  Op een bedrijfs- of personeelsfeest kan men de werknemers echt in het middelpunt plaatsen. Een goed personeelsfeest zorgt ervoor dat ze de volgende werkdag na het feest zeer gemotiveerd zullen komen werken.

Een personeelsfeest verbetert het contact tussen de werknemers

Vele werknemers kennen enkel hun naaste collega's maar niet echt werknemers van andere afdelingen. Het is natuurlijk ook logisch daar er meer tijd wordt doorgebracht met de naaste collega's. 
Een personeelsfeest is een goede gelegenheid om om werknemers van verschillende afdelingen met elkaar te laten kennis maken. Dit kan bijvoorbeeld door bij de tafelindeling mensen van verschillende afdelingen aan één tafel te plaatsen. Werknemers zullen sneller naar elkaar toestappen als ze elkaar al hebben ontmoet in een ontspannen sfeer, zo zullen er dus sneller interne issues worden opgelost. Het personeelsfeest heeft dus ook een ander nut, namelijk dat het werk in de toekomst efficiënter zal worden. Wetenschappelijk is bewezen dat hoe gelukkiger en fijner men zich voelt op het werk, hoe beter er gewerkt wordt.

Teambuilding

Teambuilding voor een perfect personeelsuitje


Bedrijfsfeesten zijn een geweldige manier om je team te versterken en te binden. Hardnekkige patronen kunnen gemakkelijk worden doorbroken als je uit je normale routine stapt. Zorg er bij het plannen van je personeelsfeest voor dat je genoeg ruimte hebt voor activiteiten die te maken hebben met teambuilding. Goed doordachte taken met ruimte voor verschillende soorten mensen in je bedrijf zorgen ervoor dat iedereen weer op dezelfde lijn zit. 

Je collega's beter leren kennen. 

Je hebt door de jaren heen met verschillende collega's gewerkt maar je kent hun enkel van op de werkvloer. Ga op zoek naar de andere kant van je collega's  Hierbij valt te denken aan het tonen van interesse in elkaar na het weekend, elkaar steunen als iemand het moeilijk heeft en om hulp vragen als het even moeilijk is. Dit omvat de introductie van het management en de raad van bestuur. Voor wie werk ik eigenlijk? Het op deze manier versterken van de band tussen medewerkers en organisatie kan enorm waardevol en motiverend zijn.

Plezier 

Maar het allerbelangrijkste is toch wel de volgende uitspraak: "Vergeet niet te genieten!" Het is voor elke medewerker belangrijk om af en toe het hoofd leeg te maken en plezier te hebben. Iedereen is druk aan het relaxen achter zijn bureau. Dit is niet alleen handig en comfortabel, maar is vaak ook dringend nodig. Het delen van ontspanning en plezier met collega's kan ook mooie positieve herinneringen creëren op een werkplek waar medewerkers een tijdje op kunnen vertrouwen. 

Welk doel wil je bereiken 

Denk goed na over wat je wilt bereiken voordat je een personeelsfeest organiseert. Op basis van deze doelen kunt u uw feest organiseren. Wilt u dat uw medewerkers ontspannen? De structuur van het personeelsfeest is dan heel anders dan wanneer je het juist belangrijk vindt om je team te laten netwerken zodat ze elkaar beter leren kennen. 
De meeste medewerkers hebben in hun loopbaan al veel bedrijfsfeesten bijgewoond, dus kom zeker origineel uit de hoek.  Regelmatige teambuildingactiviteiten en toespraken zijn vertrouwd en vaak niet verrassend. Kies dus een invulling die past bij uw medewerkers, hun interesses, bedrijfsdoelen en bedrijfscultuur.  Als je dit moeilijk vindt, kan Fun & Design dit probleem voor je oplossen door een geweldig bedrijfsfeest op maat te creëren. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van feestconcepten die werken voor iedereen in uw bedrijf, het bereiken van uw doelen zonder er al te gefocust op te zijn.

Hoeveel kost het bedrijfsfeest? 

Laten we het over geld hebben! In de tussentijd denk je er waarschijnlijk al aan om een ​​personeelsfeest te organiseren. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan. Maar maak je geen zorgen. Personeelsfeesten zijn niet zo duur als je denkt.  Zorg ervoor dat u geweldige feesten plant die zich richten op doelen die belangrijk zijn voor uw organisatie en uw medewerkers in plaats van het plannen van willekeurige feesten zonder sfeer. Het is moeilijk te berekenen hoe nauwkeurig dit zal zijn voor uw bedrijf. Sterker nog, goed aangepaste werknemers die zich gewaardeerd en op hun gemak voelen bij hun collega's en werkomgeving, doen veel beter en efficiënter werk. Meer efficiëntie betekent meer omzet. Dus laten begin dadelijk met de organisatie van een uniek personeelsfeest en zorg zo voor tevreden medewerkers waardoor er meer omzet wordt gegenereerd.

Personeelsfeesten in een bepaald thema 

Organiseer themafeesten, versier kamers, host themagasten en zorg voor thema-entertainment, catering en decoraties. Medewerkers praten hier lang over! U kunt personeelsfeesten organiseren in bepaalde thema's zoals casino's, hotels, boeken en meer.  Themafeesten zorgen nu eenmaal voor een unieke ervaring en meer plezier! 

Animatie Personeelsfeest 

Verras uw medewerkers op uw volgende personeelsfeest met een van de vele animatieacts uit het gamma van Fun & Design. Zo kunnen we uw personeel op een zeer unieke manier verwelkomen door er de juiste inkomact neer te zetten. Zo kunnen de walking tables het aperitief overhandigen of staan de lakeien Bien en Veneu op post om de inkom in goede banen te leiden. 

Walking Light Table Wat wil je nog meer: ​​op een heel bijzondere en speelse manier worden je gasten hapjes en drankjes geserveerd. Het is een wandelde lichtgevende tafel. De lakei zal de arriverende gasten het aperitief op een wel heel speciale manier overhandigen. Deze act is zo in het oog springend dat hij niet alleen zeer geschikt is voor recepties, opendeurdagen, maar ook voor reclamedoeleinden, dan denk ik vooral aan de inzetbaarheid van de walking light tables op een beursstand. 

Jos & Jos

Jos en Jos - de geschikte animatie voor op elk personeelsfeest


Deze twee stadsambtenaren zullen op hun manier communiceren met de gasten want ze blijken bijna alle aanwezige te herkennen. Dit gaat uiteraard gepaard met zeer ludieke momenten waar je de verschillende lachsalvo's kunt horen.

Bien & Venue

Lakeien Bien en Veneu, de perfecte en unieke inkom-act voor elk feest, personeelsfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest


Deze twee lakeien zorgen voor een hele fijne ontvangst van uw gasten. Deklant kan een keuze maken uit witte, rode of gouden lakeien. Beide lakeien studeerden cum laude af aan de lakeischool en nemen hun werk dan ook erg serieus op. Ze volgen strikt de etiketten op,lady's first. De geschenken die de gasten meebrengen worden ook zorgvuldig gecontroleerd.

Magie aan tafel 

Jos, de tafelgoocheelaar. Zeer ludieke tafelgoochel-act die vooral de focus legt op lachen


Op zoek naar een originele animatie voor uw personeelsfeest? Wilt u dat uw werknemers echt onder de indruk zijn van de animatie op het personeelsfeest? Dan is de tafelgoochelaar de animatie die je zoekt. Dit typetje begeeft zich van tafel naar tafel en dompelt de gasten onder in een wereld van ludieke kaartmagie. De aanwezigen zullen veel te vertellen hebben nadat ze de tafelgoochelaar aan hun tafel hebben gehad maar als je goed luistert, hoor je maar één ding: "Hoe deed hij dat?"

Jos en Jos de topfotografen

Jos en Jos zorgen met hun mega-fototoestellen al bij de opkomst voor een glimlach op ieders gezicht. Ze zorgen voor hele mooie foto's van uw gasten die ze dan ook dadelijk kunnen bekijken na het maken van de foto in de juiste pose.

Dj's Jos en Jos 

Jos en Jos zijn 2 super liefhebbers van foute muziek. Met hun enthousiasme zullen ze deze muziek dan ook overbrengen naar de mensen op de dansvloer. 
Deze animatie-act is inzetbaar op avondfeesten - personeelfsfuiven.

Checklist personeelsfeest

Als u wilt dat uw personeelsfeest een succes wordt, is het belangrijk om aan alles te denken. Om organisaties te helpen hebben we alvast een checklist gemaakt: 

Datum 

Wanneer vinden personeelsfeesten plaats? Personeelsfeesten vinden doorgaans het hele jaar door plaats. Het thema speelt natuurlijk ook een beetje een rol bij het kiezen van de datum. 

Uitnodigingen personeelsfeest

Wanneer worden de uitnodigingen van een personeelsfeest verstuurd? Het hele gezin uitnodigen of alleen het personeel, dit wordt natuurlijk intern bepaald. Wil je de families van de medewerkers ontmoeten, of wil je de band tussen de medewerkers verdiepen? Dan is een personeelsfeest met aanwezigheid van partners en mogelijk ook de kinderen zeker een must.

Bedrijfsfeestlocatie

Begin minimaal zes maanden van tevoren met het vergelijken van locaties, want uw budget is sterk afhankelijk van de feestlocatie van uw bedrijf. Dan komt u niet voor verrassingen te staan. 

Fotograaf 

Bent u op zoek naar een fotograaf om deze onvergetelijke dag of avond vast te leggen, is één van uw medewerkers toevallig hobbyfotograaf? Vraag dan zeker aan hem of hij graag enkele leuke foto's zou willen nemen. Kent u toevallig een professionele fotograaf? Vraag dan aan hem naar Begin natuurlijk op tijd met de zoektocht naar een gepaste fotograaf.
Tip: leg wegwerpcamera's op elke tafel, hier worden steeds leuke foto's mee gemaakt.

Catering

Bestel zeker op tijd een traiteur als u zelf op zoek moet achter catering? Goede cateraars zitten snel vol. Hoe eerder u contact met hen opneemt, hoe beter zij rekening kunnen houden met uw behoeften. 

Indien u hulp nodig heeft bij het zoeken naar de gepaste animatie neem dan zeker contact op via het contactformulier of druk op onderstaande button

contactknop Fun & Design


In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/onze-klanten.html

Kinderanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Seizoensgebonden_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Volwassenenanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

Bedrijfsanimatie_$type=two$h=150$l=1$c=4$m=0$sn=0$rm=0$show=/p/animatie.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

animatie,4,bedrijven,30,faq,24,in de kijker,9,kinderen,17,nieuws,213,nieuwsbrief,15,seizoensgebonden,24,typetjes,9,volwassenen,18,
ltr
static_page
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn: Ideeën voor een geweldig personeelsfeest
Ideeën voor een geweldig personeelsfeest
Wilt u een uniek en onvergetelijk personeelsfeest? Fun & Design is hiervoor uw geschikte partner
Fun & Design- Voor animatie zoals die hoort te zijn
https://www.funendesign.be/p/ideeen-voor-een-geweldig-personeelsfeest.html
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/
https://www.funendesign.be/p/ideeen-voor-een-geweldig-personeelsfeest.html
true
1207027837249310430
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekrsultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart Apri Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy